Vista normal
Vista MARC
Entrada Personal Name
Número de registros utilizados en: 2
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
- control field: AR-BaUFP
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
- control field: 20210806180028.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS
- fixed length control field: 180209n| acznnaabn b a|a d
040 ## - CATALOGING SOURCE
- Original cataloging agency: AR-BaUFP
- Language of cataloging: spa
100 ## - HEADING--PERSONAL NAME
- Personal name: García Medina, María Rosa
400 ## - SEE FROM TRACING--PERSONAL NAME
- Personal name: María Rosa García Medina
400 ## - SEE FROM TRACING--PERSONAL NAME
- Personal name: García Medina, María
400 ## - SEE FROM TRACING--PERSONAL NAME
- Personal name: García Medina, M.
400 ## - SEE FROM TRACING--PERSONAL NAME
- Personal name: García Medina, M. R.
400 ## - SEE FROM TRACING--PERSONAL NAME
- Personal name: García Medina, María R.
670 ## - SOURCE DATA FOUND
- Source citation: García Medina, María Rosa. Calviño, Manuel. (1987). Un enfoque psicofísico del sabor: aportes de la psicofísica a la tecnología de los alimentos. Buenos Aires: Revista Latinoamericana de Psicología. Vol. 19, no. 3, p. 401-420 D.01
- Information found: UBA. Facultad de Psicología. Biblioteca Central, 2021.
- Uniform Resource Identifier: http://www.biblioteca.psi.uba.ar:8080/cgi-bin/koha/catalogue/detail.pl?biblionumber=24027&searchid=scs_1628266050870
900 ## - BIBLIOTECARIO RESPONSABLE
- Carga de datos: Silvana / Marita